Gør din bestyrelse nok gavn?

Har du prøvet at sidde i en bestyrelse, som ikke fungerer, eller været direktør i et firma, hvor bestyrelsen bare var en formalitet og ingen hjælp? Jeg har, og det er enormt frustrerende at servere rækker af idéer til virksomhedens udvikling, som bare bliver besvaret med ingenting og ”nej tak”. Hvis du også er ejer, er det også din pensionsopsparing, der ikke bliver passet godt på.

Hjælper din bestyrelse til med at udvikle virksomheden på langt sigt, og hjælper medlemmerne med nye kunder, nye leverandører, ny teknik og bedre indsigt? Eller synes du, at bestyrelsen bruger for meget tid på at stille spørgsmål om det der skete i går?

Der kan være flere årsager til, at bestyrelsen ikke fungerer så godt som ønsket. Ikke den rigtige faglige sammensætning, medlemmernes interesse i bestyrelsesarbejdet er ikke fælles og afstemt, bestyrelsesformanden leder ikke møderne godt, der er for lidt tid til forberedelsen til bestyrelsesmøderne, forholdet imellem ejerne og bestyrelsen er ikke fastlagt og meget andet.

Ring 2092 8010 eller send en mail til fk@Boardsupport.dk for at aftale en fortrolig uforpligtende snak om, hvordan du kan få mere ud af din bestyrelse.